2 mødre blogs du bør følge

wordpress i en browser

Der er kommet rigtig mange bloggere. Det er ikke alene de unge. Man ser også flere og flere mødre, komme ind i branchen.
En branche, som efterhånden er rigtig stor.

Det er måske ved at stilne lidt af. Det er svært at forudse.

Du får hvert fald her en oversigt over nogle mor-bloggere, som du bør følge. Det er jo næsten ligesom et magasin, bare gratis. De bruger flere timer om dagen på deres blog. For nogle er det faktisk deres fuldtidsjob, hvis man kan kalde det det. Det kan vel godt – de er jo selvstændige.

Hvis du er i tvivl om hvordan, at bloggere kan leve af at være bloggere, så kan du lære mere om det her. Helt simpelt, så tjener de penge på reklamer – ligesom et magasin. Faktisk efterspørger brands dem mere end nogensinde før.

Lortemor.dk

Navnet er genialt. Hun er en dejlig og varm mor – kvinden bag.

Pr. dags dato – har hun fornylig skrevet indlæg om skillmisse. Hvordan man som mor kan tackle det. Hendes søn havde sagt til hende, at han savner sin far. Det er en hård tid. Har du som måske selv gået igennem samme periode? Det er altså ren og skær værdi. Det er så personligt, at et magasin ikke kan følge med. Du bør virkelig følge hende.

Sarahlouise.dk

En rigtig smart mor. Hun er fashion. Hun er tidligere kendt for noget jeg ikke husker hvad er – formentlig noget reality. Det har hun lagt bag sig – nu er det hendes blog hun lever af. Flere virksomheder kontakter hende – hun er vidst rimelig dyr. Hun tjener altså rigtig godt. Mads Herlev – en iværksætter på 17 år, ejer Babytoys.dk. Han forsøgte at få hende til at reklamere for sine Brio produkter, men det var der ikke budget til.

Hun skriver ikke på samme måde som Lortemor.dk. Der er altså mulighed for dig, at finde dit blog match. Ligesom du har et magasin du bedst kan lide, så kan du finde den blogger du bedst kan lide.
Sarahlouise.dk er måske den du bedst kan lide. Hun skriver forholdsvis meget. Mest om mode. Det er også det du kan få meget inspiration til. Det er en inspirationsblog, kan man vel kalde det. Ikke ret ofte bliver der taget store emner op – som der gør på Lortemor.dk

 

Lidt ekstra til dig som er nysgerrig:

Du kan selv også formå at blive blogger.

Vi har taget et kig forbi Blogbusiness.dk, som jævnligt skriver om netop bloggeri.

Efter lidt tid på sitet har vi 3 forslag til dig som gerne vil være blogger.

  1. Find et emne du virkelig ved noget om. Din blog bør have et kendetegn. Noget hvor du er go-to personen. Du kan godt lave en blog om spaghetti kødsovs. Du skal bare også kunne skrive om det i flere år.
    Så vil du herved også kunne blive ekspert indenfor dén ret, og altså måske få PR herved. Når du får PR, som mange bloggere gør, så vil du få en større opmærksomhed fra forbrugere, men også virksomheder.
  2. Vær dig selv
  3. Kontakt virksomheder. Du får ikke PR bare ved at være ekspert. Du skal være opsøgende.

Med disse ord – så kan vi runde dagens indlæg af. Du kan nu gå ud og blive blogger – måske ikke fuldtids, men du kan med sikkerhed lave en god blog.

Be the first to comment on "2 mødre blogs du bør følge"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*