Autoophug er vejen til en billigere bil

Investering i fast ejendom_cytoguide.dk

Når man shopper efter bil fokuserer man ofte på, at der ikke skal være udgifter til vedligeholdelse det første stykke tid. Er man glad for at rode med biler og selv kan lave det meste, gør det naturligvis ikke det store, at der løbende skal laves småreparationer, men som almindelig forbruger kan det hurtigt løbe op at gå til mekanikeren hver gang.

Når man samtidig ikke har fagligheden til at vurdere, hvornår en evt. fejl eller mangel skal laves, kan det være svært at vurdere en bils stand ved et køb. Det har den betydning, at de med få penge ender med at købe en bil, som de muligvis ikke kender den fulde stand på.

Fremfor selv at vurdere bilen i en købssituation er det anbefalelsesværdigt at køre omkring ens autoophugger under prøveturen. En autoophugger har specialiseret sig i skrotning, salg af reservedele og generel autoophug, og har derfor oftest ansat flere mekanikere. Disse kan efterse den bil du er interesseret i, og derpå give en vurdering af dens stand og mulige ting som skal laves på kort – og lang sigt.

Samtidig kan de sælge dig originale brugte reservedele og kan se, hvorvidt de har det du mangler på lager med det samme. Efter du har købt bilen, kan du køre direkte hen til din autoophugger og få bilen istandsat som du ønsker.

Læg et budget

Autoophuggerens vurdering af den bil, du er interesseret i, bør du også bruge i købssituationen til din fordel. De mulige fejl og mangler som bilen har, skal du bruge til at presse bilens pris ned, så du dermed også har pengene til at udbrede disse efterfølgende.

Flere uafhængige eksperter anbefaler, at du lægger et specifikt bilbudget. På den måde får du overblik over, hvad du har af udgifter på kort sigt i forbindelse med bilkøbet samt hvad du generelt har af bl.a. forsikringer, vægtafgift og brændstofomkostninger.

Hvis eller måske snarere når du vedligeholder på din bil budgetterer du dette, og du kan efterfølgende altid gå tilbage og se, hvornår udgiften fandt sted, hvad den var på og dermed om det kan svare sig at betale for endnu en reparation på f.eks. en ældre bil.

På en ældre bil kommer der ofte løbende udgifter til forskellige reparationer af forskellige beløbsstørrelser, hvilket gør det svært at holde overblik over hvad man egentlig betaler samlet for at holde bilen kørende.

Du afgør naturligvis selv, hvor meget du ønsker at holde udgifter på hver måned til din bil, men et budget kan hjælpe dig til at se, om du rent faktisk overholder dine egne økonomiske retningslinjer.

Find dit behov før du køber

Ved køb af bil er det fristende lige at give lidt ekstra for en lidt bedre bil som måske har kørt mindre, har lidt mere udstyr og virker til at være i bedre stand. På den måde kan man løbende opjustere sine krav og forventninger og dermed også åbne mere og mere for sin pung.

Før du køber, bør du kortlægge dit præcise formål og behov i forbindelse med bilen. Skal du køre lange ture, små ture, bykørsel eller hvordan ser dit køremønster ud? Prioriterer du at du ikke skal betale reparationer løbende og blot kan aflevere bilen, såfremt den ikke fungerer optimalt? Hvor lang tid har du brug for bilen? Og mange andre spørgsmål bør du med rette vende med dig selv.

Afhængig af svarene finder du den bil og finansieringsform som er bedst til dig, hvad enten det er at købe brugt, nyt eller at lease. Ved at lease får du en nyere bil til en fast pris hver måned og skal blot aflevere denne til udlejer, hvis den ikke køre optimalt, hvorefter du får en lånebil stillet til rådighed.

God fornøjelse med jagten på den bil, som opfylder netop dit behov.

Brian

1 Comment on "Autoophug er vejen til en billigere bil"

 1. Pas også på med, hvem du sælger din bil til.

  Når du skiller dig af med din bil, Tilrådes det, at du selv tager dine nummerplader med derfra under armen, og går hen og afmelder dem selv på et motorkontor, eller en synshal.
  Ved egen afmelding af nummerplader får du følgende fordele:
  Du får dine resterende forsikring og vægtafgifts penge tilbage fra den dag bilen er afmeldt.
  Tilbagebetalingen sker Indenfor kort tid.
  Det betyder, at køber ikke kan køre rundt i din bil på dine nummerplader i 3 uger. Selvom det er lovligt, og lade dig betaler gildet. Og som i værste fald betyde en ekstra udgift for dig på mange hundrede kroner ja måske flere tusinde kroner. Hurtig afhentning af din Skrotbil og tjener du penge.
  Du vil også kunne spare mange penge på, at din skrotbil straks bliver afhentet og afmeldt hurtigt.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*