Badmintonketchere uden så meget sved

images

Kender i det, man spiller en lang og udmagrende badmintonkamp. Svenden driver af dig, og du er fuldt fokuseret på at vinde din kamp. Kampen bliver længere og længere, og du begynder at svede endnu mere. Dine hænder bliver mere og mere fugtige, og du får svært ved at holde ordentligt på dine badmintonketcher, uden følelses af at den kan ryge ud af hånden på dig hvornår det skulle være. Du kan kun forhindre din badmintonketcher i ikke at ryge på gulvet, efter en hårdt smash, ved at mellem hver duel gå ud at tørre dine hænder i et håndklæde eller af dine shorts. Det går både dig og din modstander mere og mere på, at du spilder tid mellem hver duel på at tørre dine hænder. Dette er i hvert fald, noget jeg kan nikke genkende til, og derfor er det også relevant for mig at skrive om. Den ovennævnte situation er noget jeg har oplevet op til flere gange, både under træningskampe og turneringskampe. Jeg var stadig U13 spiller og havde aldrig hørt om andre former for grib end det traditionelle der var på ens badmintonketcher når man får den som ny. Det havde irriteret mig, gennem længere tid, og jeg begyndte at søge på nette efter om folk havde oplevet det samme som jeg, og hvad de evt. havde gjort ved problemet.

imagesWebshop vidste hvad jeg skulle gøre

Jeg besøgte flere steder på internettet, og op til flere forhandlere af badmintonudstyr. Her faldt jeg over hjemmesiden sport-net.dk. De beskrev sig selv som en af Danmarks førende forhandler at badmintonudstyr, og det var også det flere folk havde omtalt dem som på nettet. Jeg kontaktede Jonas, som er ejeren af sport-net.dk og forklarede ham mit problem, og situationerne jeg havde i mine badmintonkampe med grebet på min badmintonketcher. Jonas anbefalede mig at jeg skulle prøve det han kaldte for frotte grib. Det er lidt ligesom et håndklæde, og er meget svedabsorberende så du får et bedre greb om din badmintonketcher. Jeg købte en rulle Yonex frotte grib ved dem, og det har jeg godt nok aldrig fortrudt. Grebet har gjort at jeg har fået et meget bedre greb om min badmintonketcher. Det har gjort at jeg ikke har samme situationer i kampene hvor det både er et stort irritations element at skulle tørre hænder hele tiden. Jeg kan kun takke Jonas og sport-net.dk for det vejledning der gjorde at jeg blevet meget gladere for at spille badminton. Sjov at sådan en lille ting kan gøre så stor en forskel.

Jeg havde lige købt nye badmintonketchere, hvor jeg følte måske, at grippet blev lidt tykt, når jeg lagde frotté på mine ketchere. Jeg kontaktede her igen Jonas og sport-net.dk og talte med ham om problemet, han forklarede mig at det var min ketchers standard grip størrelse som gjorde at jeg følte det blev lidt for tykt. Han fortalte mig, at jeg kunne prøve, at tage det inderste lag grip af min badmintonketcher og så ligge frottén på det ”bare” grip og på den måde fjernede jeg måske 1 cm i tykkelsen. Jeg forsøgte dette og jeg kan igen føle ketcheren i hånden. Nu undgår jeg både fugtige hænder mens jeg spiller og jeg har samme, hvis ikke bedre føling med mine badmintonketchere når jeg spiller. Jeg har kun rosende ord at sige om frotté grip og den service jeg fik af Jonas og sport-net.dk jeg er en meget tilfreds kunde som helt sikker vender tilbage for at få mere god service og mere nyt udstyr. Jeg vil helt klart anbefale sport-net.dk til andre der mangler nyt udstyr, her får man altid hurtig levering og den klart bedste service man kan købe for penge!

Be the first to comment on "Badmintonketchere uden så meget sved"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*