Du kan bruge nettet til at finde svar på alverdens spørgsmål

Depositphotos_19553161_l-2015

Google er det nye leksikon. Alle har prøvet at stå i en diskussion hvor man ikke kendte svaret, og før Google kom, kunne diskussionen fortsætte længe og man fandt ikke svaret på det. Dette sker ikke mere, da Google har svaret på alt, og derfor behøver man ikke finde sine gamle leksikon frem, for at finde ud af hvem der har ret i diskussionen. Diskussioner varer heller ikke særlig længe mere, da alle har en smartphone ved hånden og kan søge på Google indenfor meget kort tid. På den måde finder man hurtigt ud af hvem der har ret og hvem der ikke har, og derfor behøver man ikke diskuterer det længe. Derfor er meningen omkring et emne ikke noget værd, for fakta er fakta (fakta kan findes på sporge-jorgen.dk) og man kan ikke komme ud af en diskussion, i hvert fald ikke hvis der er et konkret svar til diskussionen.

Google samlet alt data

I dag kan man finde alverdens ting på Google, og ved man ikke hvad man skal søge på, så bruger man Google og den vil finde frem til det man søgte efter. Diskussioner bliver kortere, da man ikke behøver at diskuterer ting som man kan slå op på Google, og i sidste end Wikipedia. Sådan var det ikke i gamle dage, hvor diskussioner kunne vare i evigheder, og man fandt aldrig ud af hvem der havde ret i diskussioner, dette problem er man ovre. For nogle kan diskussioner vare sjove, udelukkende fordi man har lyst til at drille den man diskuterer med, og sige det modsatte, men denne form er også ødelagt af Google. Google er en god opfindelse da den samler alt tænkelig viden, og der er ikke noget man ikke kan finde på Google i dag.

Søger man efter nyheder fra år tilbage, kan man finde det via Google. Søger man efter tøj og sko fra et bestemt mærke, søger man på Google og så kommer den frem med alverdens hjemmesider som sælger præcist dette mærke. Google har hjulpet verden med at forstå alt, og Google er en af de mest besøgte hjemmesider i dag, ikke bare i Danmark, men i hele verdenen. De fleste computere har Google som startside på internettet.

Virksomhederne bruger aktivt Google på mange forskellige måder. Her kan der købes adgang til at få reklamer ude i højre side på Google, eller man kan gøre andre ting for at ligge højt på Google som virksomhed. Der findes undersøgelser der siger at det første link der kommer frem når der bliver søgt på Google, også er det link hovedparten bruger. Derudover siger samme undersøgelser at man højest ser første side af en søgning og finder man ikke hvad man søgte, søger man på noget nyt for at se om der kommer noget nyt frem. Det betyder at ligger man på side to som virksomhed, så vil man i hovedparten af alle søgninger aldrig bliver set af forbrugerne.

Derfor har virksomhederne meget fokus på at ligge højt på Google, og dette gælder virksomheder i alle brancher. Nogle virksomheder har brugt mange år på at ligge højt, hvorimod andre har været gode til at gøre det på kort tid. Det handler om at markedsfører sig godt på TV og andre steder, så folk går direkte ind på ens hjemmeside, og dermed kommer man også til at ligge højt på Google. Der findes mange forskellige parametre som Google rangerer efter, og de kan være indviklede, så gå ind og læse meget mere om det på Google.

Nu kan du bruge Google til at finde svar på alverdens spørgsmål – Google har svaret og leksikon er ikke længere nødvendigt.

Be the first to comment on "Du kan bruge nettet til at finde svar på alverdens spørgsmål"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*