Hvordan kommer man bedst gennem et rygestop

e-cigaret med masser af røg

Det kan være rigtig svært at være igennem et rygestop. Det kan være meget krævende og ofte bliver man fristet til at ryge en cigaret mange steder. Det kan blandt andet være at ens familie, venner eller kollegaer ryger, men også blot fremmede der ryger på gaden, kan friste en.

e-cigaret med masser af røg

Der er heldigvis kommet mange love, som gør det mere besværligt at være ryger, som på mange møder gør fristelserne for folk der er på vej igennem et rygestop.

Et rygestop er vigtigt, da rygning på alle måder er meget skadeligt for ens selv, men også for alle dem man udsætter for passiv rygning. Rygning har store konsekvenser og derfor er det vigtigt at man kommer godt igennem sit rygestop.

For nogen er det let at stoppe og de kan gøre det fra den ene dag til den anden. For andre, der måske har røget i flere år, kan det være en sværere sag at skulle lægge cigaretterne fra sig. Heldigvis har mange oplevet disse vanskeligheder og man behøver ikke at gå igennem et rygestop alene.

Hvis man har brug for råd, guide eller bare en at tale med, er der flere hotlines man kan ringe til. Her vil et veluddannet personale stå klar til at svare på alle de spørgsmål man ville have. Også kurser bliver tilbudt mange steder og endda på mange arbejdspladser for at sikre sunde borgere og medarbejdere.

Hvis disse mere sociale rygestop hjælp ikke er noget for en, findes der muligheder så som nikotinprodukter og e-cigaretter til at hjælpe en igennem sit sygestop bedst muligt. Disse produkter skal hjælpe med at holde rygetrangen nede, men gøre en fri for alle de andre skadelige stoffer der findes i cigaretterne. Ved hjælp af disse produkter kan man nedtrappe sin dose nikotin, med den hensigt at blive helt fri for nikotin til sidst.

Produkterne findes både som nikotinplaster, mundspray og sågar tyggegummi. Alt sammen designet til at bruges igennem et rygestop, når rygetrangen presser sig på.

Dog findes der mange rygere der savner at føle cigaretten mellem deres fingre, røgen, samt det sociale aspekt der er i at ryge sammen med andre.

For disse ville en e-cigaret være den bedste løsning. Her får man alt en almindelig cigaret kan tilbyde, bare uden alle de skadelige stoffer. Her er det en væske man ryger. Disse væsker fås med forskellige doser nikotin, så man igen kan trappe ned igennem sit rygestop. Disse væsler findes også med forskellige smage, hvis man er til den slags.

At komme igennem et rygestop er ikke let, men der findes mange produkter til at hjælpe en igennem. Det kræver at man har et ønske om at stoppe og stå fast. Også selvom ens omgangskreds ryger foran en. Hvis man alligevel savner at stå uden for sammen med alle rygerne, kan man tage sit tyggegummi eller sin e-cigaret i munden og stadig få dækket ens sociale behov, samt holde sit rygestop.

Herefter burde det være muligt at stoppe helt.

Be the first to comment on "Hvordan kommer man bedst gennem et rygestop"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*