Sådan vælger du de rigtige boxershorts

kvinde sider i sofa med strikkegarn og hækler

Hvordan skal man vælge de rigtige boxershorts, når der er hundredvis af forskellige slags i butikkerne. Det er en jungle, ligesom det kan være at købe undertøj til konen. I dag hvor man oftere og oftere bruger penge på de såkaldte hængerøvsbukser, så er det naturligvis også vigtigt at man har nogle fede underbukser på inden under, da kanten af dem nemt kan ses oven over buksekanten. Man kan altså ikke skjule dem for alle og en hver som man kunne inden bukserne kom på mode.

Det er altså ikke længere nok at have styr på hvilke bukser, bluser eller sko der er på mode. Det er altså i dag blevet vigtigt hvad der er inden under bukserne, da det ikke længere bare er en lille detalje. De er med til at man får et mere gennemført look.

Hvilken type stof, farve, pasform og prisklasse gør det ikke videre nemt at vælge hvilke man skal bruge sine penge på. Der er et stort prisspænd fra de billigste til de dyreste. Ofte er det dog de dyreste der bedst kan betale sig i længden, da de billige kan være ubehagelige at have på og alligevel ofte hurtigere bliver slidt og går hurtigere i stykker end de dyrere udgaver.

Det kan altså godt betale sig at punge lidt mere ud for et par ordentlige boxershorts, som så i sidste ende alligevel vil tjene sig hjem igen, frem for at købe billige som du alligevel snart skal have udskiftet til nogle nye igen. Kvalitet hænger som oftest sammen med prisen på produktet og det er som sådan lige meget om det er en mobiltelefon eller om det er et par boxershorts.

Du kan købe boxershorts i god kvalitet til billige penge hos Made4men.dk.

Undgå ubehagelige materialer

Man skal så vidt muligt undgå materialer der kan virke generende for huden såsom stoffer som silke. Silke kan ofte kradse og genere i skridtet hvilket ingen mænd jo gider at bøvle med. Det er bare ubehageligt og gør at man alligevel ender med at købe en anden model. Silkeboxershorts kan desuden tit få bukserne til at glide ned, på grund af deres glatte overflade, hvilket også kan være irriterende i længden, da man skal gå og hive op i bukserne hele tiden.

Det ser hverken smart ud at gå og klø sig i skridtet eller hive op i bukserne hele tiden. Det vil de fleste kunne skrive under på. Ofte vil bomuldsstof i stedet for være at foretrække, da de hverken generer huden eller får ens bukser til at glide ned.

Spar penge og køb shortsene online

Hvis man husker at vaske dem hyppigt og ikke ved for høje temperaturer, så kan de holde længe (kilde). Desuden er det altid en god ide at købe shortsene online, da man her vil kunne spare penge i forhold til at købe dem fysisk i en butik. Og hvorfor ikke sparer penge der hvor man kan? Det vil her også være nemmere at finde rundt i mærker, størrelser og design end det vil være i en fysisk butik.

Og det er lige meget om det er til en selv eller en gave til en bekendt. Man behøver altså ikke at spilde sin tid på at gå rundt fra butik til butik og lede efter de helt rigtige slags, men kan i stedet sidde derhjemme på sin computer selvom tøjbutikkerne for længst har lukket og vælge dem man føler passer bedst til en. Det er trods alt noget man har på hver dag og derfor er det selvfølgelig vigtigt at man føler sig godt tilpas med dem på.

Husk at du som køber alene er beskyttet af den gode danske købelov, hvis du også køber dine boxershorts her i landet. Undlad derfor at falde for fristelsen for billigt tøj købt i udlandet – hvis du ikke kan passe det risikerer du at være på den.

Be the first to comment on "Sådan vælger du de rigtige boxershorts"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*