Forbrugslån – de små glæder

Forbrugslån

Der kan være mange grund til at optage et forbrugslån. Det kan være, at du er i fuld gang med et vigtigt projekt på uddannelsen, men din computer har pludseligt besluttet sig for, at den ikke gider være med mere. Sådan noget sker altid på de mest ubelejlige tidspunkter, hvor du hverken har plads i budgettet eller overskud til at købe en ny. Du kan dog ikke undvære computeren, hvis du gerne vil bestå eksamen og komme tættere på den endelige resultat af dine anstrengelser. Derfor kan det være nødvendigt at optage et lille forbrugslån, så du kan få råd til en ny computer. Nogle gange skal det bare gå hurtigt, så du ikke kommer for langt bagud, så det ikke kan indhentes. Du har ikke tid til at vente flere måneder på, at du først får sparet op, da du vil miste for meget i skolen. En computer er uundværlig, men på SU er der ikke lige råderum i budgettet til bare at investere i en ny. Her er et hurtigt forbrugslån løsningen, så kan følge med til helt indtil målet, og du er færdiguddannet. Det er nemmere, at tilbagebetale, når du er kommet ud på den anden side med en uddannelse, der kan give dig et fast job og indkomst.

Mange muligheder

Med et forbrugslån så har du også muligheden for at udleve nogle drømme og give dig lidt økonomisk handlefrihed. Det kan være, at der uventet er opstået en mulighed for, at du kan komme ud på din drømmerejse, men at du lige mangler nogle penge for at realisere det. Ved at optage et forbrugslån kan du slå til og komme hjem mange uvurderlige oplevelser rigere, som du ikke ville være foruden. Det gælder om at være opmærksom på de chancer som kommer i livet, så du ikke ærgrer dig bagefter, for så ender du med at blive gammel og bitter. Et forbrugslån giver mange muligheder, som du kan udnytte, hvis du får brug for det. Det kan være at samme muligheder ikke opstår igen, så hvorfor lade dem slippe forbi. Hvis din drømmerejse er, at opleve en specifik begivenhed som karneval i Rio eller nytår i New York, så skal man gribe chancen, når den byder sig. Det er ikke noget som ker hver dag, og du bliver ikke yngre. Man ved aldrig hvad der sker næste år, så derfor skal man altid holde fast i sine drømme og byde ind med det, som livet bringer.

De små glæder

Det behøves overhovedet ikke være store drømme, som bliver realiseret med et forbrugslån. Det kan også sagtens være mindre ting, som gør din hverdag bedre og sjovere. Måske mangler du noget nyt tøj til din gamle venindes bryllup, hvor det betyder meget for dig, at være så fin som mulig. Hvis kontoen ikke lige matcher med en ny kjole eller jakkesæt til manden, så kan et forbrugslån være det hurtige valg. Det er en speciel dag, hvor alt helst skal være i orden og du vil selvfølgelig gerne stå flot og prangende. Et forbrugslån er til alle behov og ønsker, så du skal ikke dokumentere, hvad du bruger pengene på. Så uanset om du trænger til at friske garderoben op eller hellere vil have en ny fladskærm, så kan det lade sig gøre at låne til det. For måske er fladskærmen, som du længe har kigget på, kommet på udsalg ugen ud, men din løn går først ind om tre uger. Så kan du tage et forbrugslån og købe den, inden prisen stiger igen eller den bliver udsolgt. Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænsen.

Be the first to comment on "Forbrugslån – de små glæder"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*