Lån nemt penge med SMS lån

euro-870757_1920

SMS lån er en særlig type kviklån, som gør det muligt at lån mindre beløb (typisk op til 5000 kroner) ved at sende en SMS til låneudbyder. Tilbagebetalingsfristen er typisk også kort, normalt maks. 30 dage. Hvis man vil låne penge i banken, er det ofte når man har brug for store pengesummer.

Det kan f.eks. være i forbindelse med ombygning i huset. Det kræver ofte meget energi og tid at få et banklån i hus. Der er forskellige kriterier, der skal udfyldes, før du er kvalificeret til at kunne optage et banklån. Helt anderledes forholder det sig med et kviklån som f.eks. SMS lån.

De fleste udbydere stiller ikke store krav til lånere og det gør det muligt at få penge ind på kontoen hurtigt. Man skal dog tænke sig godt om inden man optaget et SMS lån. Der er både fordele og ulemper, og de vil blive præsenteret i denne artikel.

Fordele SMS lån

credit-squeeze-522549_1920Den klare og altoverskyggende fordel ved SMS lån er tilgængeligheden og bekvemmeligheden. Da udbyderne ikke stiller store krav til deres kunder, kan stort set alle optage SMS lån. Ved lån optaget i banken skal du stille en eller anden form for sikkerhed. Det kan f.eks. være i form af fast indkomst og lignende. Banken skal bruge mange forskellige papirer og oplysninger fra dig, som kan gøre at processen bliver besværlig og tidskrævende. Dette er ikke tilfældet ved SMS lån. Udbyderne kræver ikke alle mulige oplysninger fra dig inden du kan blive godkendt. De kræver heller ikke en forklaring på hvad du skal bruge pengene på. I banken skal man derimod som regel stå til regnskab for hvad pengene skal bruges på.

Da lånet kan optages over telefonen, kan man optage lån uanset hvor man befinder sig. Man er altså ikke bundet af at skulle være i nærheden af en computer. Hvis behovet pludseligt skulle opstå, er det nemt og hurtigt at optage lånet over sin mobiltelefon. Det kunne f.eks. være at man stod i en situation, hvor bilen pludseligt var brændt sammen og skulle akut på værksted. På mange autoværksteder skal regningen betales med det samme. Hvis man ikke lige har pengene på sin konto, kan man optage et SMS lån på stedet.

Ulemper ved SMS lån

Der er også nogle ulemper ved de nemme og hurtige SMS lån. Her er der først og fremmest tale om omkostningerne ved selve lånet. Fordelen ved at optage banklån er, at renten ofte er lav. Ved SMS lån og andre former for kviklån er renten ofte meget høj. Det betyder at de samlede omkostninger i forbindelse med lånet bliver høje. Det er altså en meget dyr måde at låne penge på.

SMS lån kan være nyttige

Selvom det er en dyr måde at låne penge på, kan det dog være nyttigt for mange mennesker. Det kan f.eks. være at du pludselig får en regning ind af døren, som skal betales inden du får udbetalt løn næste gang. Her kan det være en fordel med et SMS lån, da du kan betale lånet fuldt tilbage igen, når du får løn næste gang. Det kan f.eks. også være nyttigt i forbindelse med uforudsete udgifter som når bilen går i stykker eller lignende situationer. Det skal dog siges at SMS lån klart er mest nyttige, når man ved at man kan betale lånet tilbage igen inden fristen udløber. Mange udbydere opkræver store gebyrer for overskredet afdrag, som kan gøre at lånet ender med at blive meget dyrt. Det kan derfor kun anbefales at optage SMS lån, når man er sikker på at kunne betale pengene tilbage.

Be the first to comment on "Lån nemt penge med SMS lån"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*