Phonetrade køber din gamle iPhone og sælger dig en ny

Billedet viser Phonetrade butikkens facade i Hellerup. En sommerdag med solstråler fra venste. Der er både gadeskilte og et stort logo skilt på facaden. Også på ruderne er der skiltning med folie.Phonetrades butiksfacade i Hellerup

Hvert år omkring september måned, lancerer Apple som bekendt deres nye model af den famøse iPhone. Dermed er der også mange der skifter deres gamle iPhone ud. Det kræver dels at man har penge til at betale for den nye og det kan kræve at man sælger den gamle. Virksomheden Phonetrade har specialiseret sig i netop at købe din gamle iPhone af dig – uanset standen. Dermed kan du få penge udbetalt til en ny eller du kan få et værdibevis til at købe din nye iPhone hos netop Phonetrade.

Virksomheden blev grundlagt i 2014 og tæller i dag 4 butikker samt en webshop. Her kan du sælge og købe iPhones eller få den repareret hvis du skulle være så uheldig at din iPhone går i stykker.

Phonetrade betaler fragten – du skal bare sende den

Når du har udfyldt formularen på phonetrade.dk, kan du blot læne dig tilbage og vente på at modtage det betalte pakkelabel som Phonetrade sender til dig. Derefter pakker du blot din gamle iPhone ned og sætter dit pakkelabel på, hvorefter du sender pakken afsted. Herefter går der max 3 hverdage før du har pengene på din konto.

Når Phonetrade modtager din enhed, så tjekkes den nøje igennem og godkendes herefter. Når enheden er tjekket igennem gives den videre til de kompetente teknikere som påbegynder istandsættelsen af din iPhone. Phonetrade bruger kun de bedste reservedele og det bedste udstyr, for at sikre den bedste kvalitet til den næste ejer. Telefonen tjekkes på 30 punkter for at bliver certificeret pre-owned efter virksomhedens standarder.

Phonetrade sælger både iPhones i brugt og ny stand

Når du sælger din iPhone har du flere muligheder ift. valget af en ny model. Hos virksomheden kan du vælge imellem to stande: ”rigtig god” eller ”ny stand”. Kan du leve med nogle enkelte brugsspor, så kan du spare ekstra mange penge ved at vælge en enhed i den brugte stand. Hvis du ønsker en enhed som fremstår helt som ny, fx til en gave, så er standen ”helt ny” den rette for dig. Husk at du på begge stande får hele 2 års reklamationsret, præcis ligesom hvis du køber en fabriksny telefon. Det er din sikkerhed for absolut topkvalitet.

Phonetrade giver 10% rabat til alle mobilkunder

Skulle du alligevel være så uheldig at tabe din telefon og knuse skærm eller ødelægge andet, så husk at du som mobilkunde får 10% rabat på alle reparationer hos Phonetrade. Det er noget der kan mærkes og det bedste er behandlingstiden. Undersøgelsen er nemlig gratis og tager max en time, uanset hvad din telefon fejler. Herefter kan du få skiftet både glas, batteri, højtaler eller noget helt andet på max 1 time.

Den gratis diagnose er noget som langt fra er normen i mobilbranchen. Mange butikker tager gerne mindst 400 kr. for en undersøgelse. Hos Phonetrade udføres diagnosen gratis og uden tidsbestilling. Herefter stilles du et uforpligtende tilbud som du kan tage til overvejelse, eller benytte dig af med det samme.

Phonetrade hjælper både miljøet og dine pengepung

I Danmark kasseres hvert år over 100.000 tons elektronik. Meget af det er stadig funktionelt og stort set det hele kan genanvendes på den ene eller anden måde. Hos Phonetrade har mange tusinde iPhones fået nyt liv og nye glade ejere. Du gør dermed både kloden og din egen økonomi en tjeneste ved at sælge din gamle iPhone eller købe din nye hos Phonetrade. Besparelserne strækker sig helt fra et par hundrede kroner til flere tusinde. Har du spørgsmål så besvares alle mails til virksomheden på under 24 timer på hverdage, så hold dig endelig ikke tilbage.

Be the first to comment on "Phonetrade køber din gamle iPhone og sælger dig en ny"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*